Furšetai
Furšetas – pobūvis, kuris gali būti organizuojamas įvairiomis progomis: įmonių vakarėlių metu, po seminarų, konferencijų, jubiliejų bei kitų švenčių proga. Tokio pobūvio metu svečiai vaišinami stovint, tokiu būdu stalai su įvairiais patiekalais užima mažiau vietos ir didžioji erdvė skiriama susirinkusiųjų tarpusavio bendravimui.
Furšeto privalumai: galimybė pakviesti daugiau svečių, kiekvienas svečias pats renkasi su kuo bendrauti, didelė užkandžių įvairovė leidžianti lengvai įtikti net išrankiausiems skoniams, galimybė nedidelėjė patalpoje aptarnauti daug svečių.
Patiekalų valgiaraštį sudarysime išskirtinai pagal Jūsų individualius poreikius bei pageidavimus. Pasitekdami ilgametę patirtį bei kruopštumą pasistengsime, kad maistas stebintų ne tik skonių įvairove, bet ir džiugintų kūrybiškumu.